Charter jouw eigen privé boot in Curaçao met Miramar Boat Trips

Miramar Boat Trips Curaçao

Wat is er heerlijker dan relaxen op een tropisch eiland? Relaxen in een boot, op dat tropische eiland natuurlijk! Tijdens ons laatste bezoek aan Curaçao werden wij uitgenodigd door Tamara en Irvin van Miramar Boat Trips om een dagje mee te varen aan boord van hun schip. Daar zeiden wij uiteraard geen nee tegen!

Mijn ervaring met Miramar Boat Trips

Miramar ligt aan de haven van het Spaanse Water, waar de crew ons welkom heette met een lach en een drankje. Daarna begon onze vaartocht richting het Santa Barbara Beach Resort. Onderweg genoten wij van de prachtige uitzichten van het Spaanse Water, omgeven door een groen landschap en met de Tafelberg in de verte.

De Miramar meerde aan bij de pier van Santa Barbara, en toen was het tijd voor wat waterpret. Zelf lag ik de meeste tijd te zonnen aan de voorkant van het schip, maar soms ging ik ook naar de pier om het azuurblauwe water te bewonderen. Ik was wel vaker bij Santa Barbara geweest, dit is één van mijn favoriete stranden op Curaçao, maar dit was de eerste keer met een boot. Super leuk om de pier en het strand nu vanaf de andere kant te bekijken!

Na een paar uur zonnebanden, zwemmen en genieten van elkaars gezelschap, was het tijd voor een heerlijke barbecue aan de achterkant van de boot. We dronken nog een paar drankjes, deden de laatste sprongen in het water, en eindigden onze vaartocht met een prachtige zonsondergang. Dit was ongetwijfeld de meest relaxte dag van deze vakantie op Curaçao, dankjewel Tamara en Irvin voor de uitnodiging!

Miramar Boat Trips Curaçao

Waarom kiezen voor Miramar Boat Trips?

Miramar Boat Trips biedt een unieke, op gemaakte service voor privé groepen. Jij chartert de boot met jouw eigen groepje mensen, en jij beslist wat de planning is. Je hebt de keuze uit een volle of halve dagtrip, en jij bepaalt hoe laat je wilt vertrekken en terug wilt komen.

Naast hun flexibiliteit en privacy, raad ik Miramar Boat Trips ook aan vanwege hun uitstekende service. Tamara en Irvin zullen er alles aan doen om jou een geweldige dag te bezorgen. Je kunt bijvoorbeeld vragen om leuke extraatjes zoals een professionele massage aan boord.

Welke tours biedt Miramar Boat Trips aan?

Jij hebt alle vrijheid om jouw eigen schema te bedenken met Miramar Boat Trips, maar ze bieden ook enkele pakketten aan.

Zo kun je een volle dagtrip doen naar het bountyeiland Klein Curaçao, Sightseeing and Snorkeling op het Spaanse Water en Fuikbaai, of naar Westpunt en de Blauwe Kamer. Sightseeing and Snorkeling op het Spaanse Water en Fuikbaai bestaat ook als halve dagtrip, of kies voor een korte tour zoals een Sunset Cruise en Spanish Water Charter Special.

Miramar Boat Trips Curaçao

Welke faciliteiten zijn er?

De Miramar is volledig uitgerust voor jouw comfort. De cabine heeft airconditioning, met zachte banken en kussens, er zijn zes slaapplekken, twee douches en twee toiletten. Het roer en het achterschip zijn ook voorzien van zachte kussens om heerlijk op neer te ploffen en te genieten van het uitzicht.

Wat is de prijs?

De prijs om de Miramar the charteren is $150 per uur. Na vier uur charteren ontvang je een korting van $25 per uur. De prijzenlijst voor de pakketreizen vind je op de website van Miramar Miramar Boat Trips.

Hoe kom ik in contact met Miramar Boat Trips om te boeken?

Miramar Boat Trips is bereikbaar op het telefoonnummer +5999 683 5626, of stuur even een e-mail naar info@miramarboattrips.com

Ga naar hun website www.miramarboattrips.com voor alle gegevens, en volg Miramar Boat Trips op Facebook en Instagram.

Curaçao Spanish Water sunset

Welke tour ga jij kiezen?

Ayo! AR x

 

*Ik werd uitgenodigd door Miramar Boat Trips om mee te gaan op hun tour.  Zij hebben echter niet verzocht om dit artikel te schrijven, dit is volledig mijn eigen mening en een teken van dankbaarheid voor hun service.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.