Colorful travels by Ana Rita

Wie ben ik

Mijn naam is Ana Rita Oliveira, ik ben een hobby blogger en mijn website-adres is: https://www.casaborita.com.

Welke persoonlijke gegevens verzamel ik en waarom

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamel ik de data die getoond wordt in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op deze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doe ik  voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Heb je dit liever niet? Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met statistiekprogramma’s als Google Analytics en de statistieken van hostingprovidor Xolution kan ik zien welke pagina’s worden bekeken. Dit gebruik ik om het bezoek- en klikgedrag op casaborita.com in kaart te brengen en zo mijn website te optimaliseren. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens. Voor deze programma’s wordt je IP-adres gebruikt. De diensten hebben van mij geen toestemming gekregen om jouw gegevens te delen met anderen.

Affiliate partners

Ik werk met een aantal affiliate partners (zoals the Media Bay en Strossle). Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van een cookie, die geplaatst wordt door de partner. Ik heb hier dus geen invloed op. De gegevens die worden verstuurd, en die ik zie, zijn niet terug te herleiden naar jouw persoon.

Bezoekers onder 16 jaar

De doelgroep van casaborita.com is 18 jaar en ouder en het is niet de bedoeling dat er gegevens worden opgeslagen van minderjarige bezoekers. Het is voor mij echter niet mogelijk om te controleren of alle bezoekers meerderjarig zijn. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via casaborita@gmail.com zodat ik de informatie kan verwijderen.

Met wie ik jouw data deel

Je mag er op vertrouwen dat ik geen gegevens met derden deel, tenzij dit wettelijk noodzakelijk is.

Hoe lang ik  jouw data bewaar

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kan ik vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat ik ze moet modereren.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een reachtie achter hebt gelaten op deze site kun je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die ik van je heb, inclusief alle data die je mij opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat ik de persoonlijke data verwijder die ik van jou heb. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar ik  jouw data naartoe stuur

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Aanvullende informatie

Hoe ik  jouw data beveiligen

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om en neem de bescherming ervan serieus. Het beheer van casaborita.com wordt door mij persoonlijk gedaan. Niemand anders heeft toegang tot de gegevens. Mijn computer is beschermd met virusscan, firewall en wachtwoord. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, laat het mij dan weten.

Van welke derde partijen we data ontvangen

Ik ontvang geen data van derde partijen.

Klachten

Wilt je een klacht indienen over de manier waarop ik jouw persoonsgegevens bescherm? Dat is mogelijk via de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Het kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Deze privacy verklaring is onder voorbehoud

Deze privacyverklaring kan ieder moment wijzigen, doordat ik wijzigingen in mijn beleid kan maken. Ik raad je dus aan deze privacyverklaring regelmatig te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,

Ana Rita Oliveira