Mi casa es tu casa!

Olá! Wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt!

Mijn naam is Ana Rita, ik ben 25 jaar geleden geboren in Lissabon en opgegroeid in de omgeving van Rotterdam waar ik nu met mijn vriend Jaime en mijn chihuahua Jay Jay woon.

Tijdens mijn opleiding European Studies ben ik op uitwisseling geweest in Athene en heb ik stage gelopen op Curaçao, waardoor ik veel tripjes heb kunnen maken. Dat waren prachtige ervaringen, waar ik enorm veel van heb geleerd en zo mijn passie voor reizen heb ontdekt!

Eenmaal terug in Nederland wilde ik deze lifestyle graag voortzetten, en dat doe ik door iedere maand een tripje te maken. Wanneer ik kan maak ik graag een verre reis, maar ik vind een dagtrip in Nederland of net over de grens net zo leuk!

Ik zal hier al mijn reiservaringen met je delen, en daarnaast blog ik ook graag over dingen uit mijn dagelijks leven zoals beauty en hotspots. Ik wens jou heel veel leesplezier! 🙂

Liefs, Ana Rita

Roze muur Rotteram Casa Borita

Hi! Ana Rita here and I'm on the pursuit of colorful buildings, pink walls, impressive skylines, pretty flowers, sunny beaches, stunning views and cool hotspots