Olá! Welkom in mijn huis, welkom bij Casa Borita!

Hou jij ook zo van stedentrips, strandbestemmingen en andere betoverende plekken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Casa Borita neemt je mee naar de mooiste, schattigste en meest kleurrijke bestemmingen. Of dit nou een tropisch strand, een knus straatje, een toffe hotspot, een groot bloemenpark, een idylisch dorpje of een eeuwenoud kasteel is, hier vind je jouw dosis tips en foto inspiratie.

 

Waar komt mijn reislust vandaan?

Laten we zeggen dat het een overblijfsel is van mijn studie uitwisseling in Athene en mijn stage op Curaçao.

Ik ben een zonaanbidder pur sang en voelde mij toen helemaal in mijn element. Paradijselijke stranden waren mijn realiteit en ik reisde van de één naar de andere prachtige plek. Kortom, een gevoel van totale vrijheid.

En dat gevoel wilde ik thuis ook vasthouden. Want waarom zou ik alleen maar mooie dingen zien op een zonnig eiland? Dus besloot ik zoveel mogelijk te blijven reizen in mijn vrije tijd.

Een dagje weg in Nederland, een weekendje roadtrippen en zo nu en dan een heerlijke strandvakantie. Op die manier ontdekte ik steeds meer betoverende plekjes!

En dit kun jij ook. Ik wil je inspireren om erop uit te gaan en die dingen op te zoeken die jou een instant geluksgevoel geven. Of dit nou aan de andere kant van de wereld is of in jouw eigen woonplaats.

 

Wie ben ik?

Ana Rita, 27 zomers jong, geboren in Lissabon en woonachtig in Rotterdam met mijn Amerikaanse vriend en fluffy chihuahua dier. Huisje, beestje maar geen boompje. Nee, voor een boompje ga ik liever naar buiten. Naar een mooi terras bijvoorbeeld waar ik heerlijk ga eten onder het genot van een wijntje. Tegen een cocktail op een rooftop bar zeg ik ook geen nee trouwens.

Waar ik nog meer gek op ben? De kleur roze, sushi, zonsondergangen, bloemen, Ben & Jerry’s, horror films, chocolade, tatoeages, labello’s verzamelen, lezen en dance festivals. En alle lieve mensen om mij heen natuurlijk!

Nog meer travel inspo zien? Volg Casa Borita op Instagram en Facebook!

Ayo! AR x

Roze muur Rotteram Casa Borita

Hi! Ana Rita here. A beach bum and city explorer with a special love for all things cute. I travel colorfully and I'm always in search of enchanting places. Let me inspire you to do the same!