Colorful travels by Ana Rita

5 redenen om tijdens de feestdagen naar Londen te gaan

London King's Cross Casa Borita

Mensen wat gaat de tijd toch snel! November alweer. Dat betekent ook dat we al halverwege de herfst zitten én mogen gaan uitkijken naar de feestdagen. Veel lichtjes, gezelligheid en kerstshoppen. Al helemaal mooi als je deze dingen kunt combineren met een reisje natuurlijk. Nog geen reisplannen deze feestdagen? Dan is een citytrip naar Londen een heel goed idee!

 

1. Winter Wonderland in Hyde Park

Ben jij wel eens naar een kermis geweest die zó groot is dat het bijna een pretpark lijkt? Waar je zelfs kunt verdwalen? Als het antwoord nee is dan ben je nog niet naar Winter Wonderland in Hyde Park geweest! Je kunt jezelf hier letterlijk een hele dag vermaken met attracties, marktkraampjes, heerlijk eten en zoetigheid, even relaxen met een glühwijn (of een ander drankje natuurlijk) en naar livemuziek luisteren. Dit jaar is Winter Wonderland open van 17 november 2017 tot en met 1 januari 2018, de toegang is gratis.

 

2. De lichtjes brengen de stad tot leven

Van het weer moet Londen het helaas niet hebben (meestal dan). Dat zorgt er wel voor dat de stad juist in het donker tot leven komt wanneer alle lichten aan gaan. In de kerstperiode is Londen daarom extra mooi en sfeervol!

3. Disney kerstboom bij King’s Cross Railway Station

Op het internationale treinstation King’s Cross staat er in de kerstperiode een enorme, superschattige kerstboom die gemaakt is van Disney knuffels. Mocht je met de trein naar Londen reizen dan heb je deze ook meteen gezien en anders kun je ook gewoon even langsgaan bij King’s Cross. Je hebt er ook veel leuke winkeltjes namelijk, ideaal voor kerstshoppen!

London King's Cross Casa Borita

4. Dineren in een doorzichtige iglo bij Coppa Club

Sinds kort kun je privé dineren in een doorzichtige iglo bij Coppa Club. Je hebt dan een fantastisch uitzicht over de Theems, en de lichtjes maken deze iglo’s extra cute en feestelijk! Helaas zijn de iglo’s al helemaal volgeboekt tot aan het nieuwe jaar, maar Coppa Club zelf is ook een bezoek meer dan waard én je kunt natuurlijk wel mooie foto’s maken met de iglo’s.

 

5. Je bent er zo

Geen vakantiedagen meer over maar wil je toch graag een kersttrip doen? Niet getreurd, Londen is een stad die je makkelijk in een weekendje kunt bezoeken. Je kunt er op verschillende manieren naartoe reizen: per boot, bus, auto, vliegtuig of trein. Met die laatste drie reisopties sta je binnen een paar uur in Londen, met de bus of boot ben je wel lang onderweg. Voordeel is wel dat je dan ’s nachts reist dus lekker kunt slapen en wakker wordt in Londen!

Wat is jouw favoriete stad om te bezoeken tijdens de feestdagen?

Ayo! AR x

12 reacties

 1. Bianca op 13 november 2017 om 12:48

  Die Disney kerstboom alleen al 🙂

  • Ana Rita op 13 november 2017 om 22:15

   ja hij is zo cute he?!

 2. Melissa op 13 november 2017 om 12:58

  Wat super leuk om te lezen! Ik ga 24 november voor het eerst naar Londen. Voor de Kerst 🙂 Heerlijk even weekend weg.

  • Ana Rita op 13 november 2017 om 22:16

   Wat super dat je eind november naar Londen gaat! Hopelijk heb je wat aan deze tips 🙂

 3. Sylvia op 13 november 2017 om 13:07

  Ik ben met Kerst nog nooit in Londen geweest. Maar eens een keertje doen 😉

  • Ana Rita op 13 november 2017 om 22:17

   Wanneer ben je wel naar Londen geweest? 🙂

 4. Chantal op 13 november 2017 om 15:21

  Wij, mijn vriendinnen en ik, willen volgend jaar een weekend naar Londen gaan. Nu lijkt me dit ook super leuk voor het vriendinnen weekend. Maar eens overleggen met jouw blog erbij 🙂

  • Ana Rita op 13 november 2017 om 22:17

   Wat leuk dat jullie naar Londen willen gaan! Ik hoor het graag wanneer jullie geweest zijn 🙂

 5. Wanda op 13 november 2017 om 17:12

  Lijkt me geweldig om in december of inderdaad met de feestdagen in Londen te zijn. Helaas heb ik geen vakantiedagen meer en mag ik ook geen vrij in december en januari. Dit jaar had het eventueel gekund omdat de kerstdagen na het weekend vallen maar hebben we al andere plannen helaas.

  • Ana Rita op 13 november 2017 om 20:23

   Je zou eventueel op een vrijdagavond heen kunnen gaan en op zondag terug? Dan heb je maar 1 volle dag, maar alsnog een kersttripje 🙂

 6. Danella op 13 november 2017 om 22:06

  Londen is echt een fantastische stad, ben er nog nooit geweest tijdens de feestdagen, maar volgens mij is het dan prachtig.

  • Ana Rita op 13 november 2017 om 22:19

   Ik ben zelf alleen tijdens kerst geweest, hoe is Londen de rest van het jaar?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.