Mi casa es tu casa!

15 Reisdilemma’s Tag

Op de blog A lovely Adventure zag ik deze leuke tag langskomen die door Chantal van Reisdoc is bedacht. In mijn hoofd begon ik de stellingen al voor mezelf te beantwoorden, daarom besloot ik de tag over te nemen! Zie hieronder voor mijn antwoorden 🙂

 

1. Zonvakantie of wintersportvakantie?

Zonvakantie! Ik ben nog nooit op wintersport geweest en hoewel het me erg leuk lijkt om dat een keer mee te maken is het koude weer juist de reden dat het er nog niet van is gekomen haha. Ik heb nog teveel warme plekken heel hoog op mijn wishlist staan!

 

2. Vakantie aan de kust of vakantie in het binnenland?

Aan de kust! Er zijn zat prachtige en warme plekken in het binnenland, maar ik hou zo erg van het strand en de zee dat ook dit prioriteit heeft bij het kiezen van een bestemming.

 

3. Europees eten of Aziatisch eten?

Ik weet niet of het heel representatief is voor Aziatisch eten, maar als ik uit eten ga of bestel dan is dat meestal wok of sushi. Dus ik gok zo dat mijn voorkeur uitgaat naar Aziatisch!

 

4. Weg met vrienden of weg met partner?

De meeste tripjes doe ik met mijn vriend, dat is denk ik bij de meeste mensen met een relatie wel zo. Wanneer vrienden een citytrip willen maken of een korte vakantie ben ik er altijd wel voor in, maar langere reizen doe ik wel liever met mijn vriend. Hij vind alles prima en we zitten altijd op één lijn qua bestemmingen en activiteiten. Dat is wel zo fijn!

 

5. Actieve vakantie of luiervakantie?

Actief luieren haha. Als ik op een nieuwe plek ben wil ik eropuit trekken en alles zien in de omgeving, maar een paar uur per dag op het strand liggen om aan mijn kleurtje te werken hoort er ook bij!

 

6. Azië of Afrika?

Azië, want Thailand staat ontzettend hoog op mijn wishlist! Ik ben nog nooit in Afrika geweest maar daar wil ik ooit ook heen.

 

7. Barcelona of Rome?

Rome, want daar moet ik nog steeds een keer naartoe. Barcelona is wel echt een van mijn favoriete steden!

 

8. Drie weken kamperen of 1 week luxe hotel?

Als het een drie-weekse rondreis wordt met een auto en een tent dan kies ik voor kamperen haha. Maar als ik op één plek moet blijven dan sowieso een hotel, want vakanties op een camping spreken mij niet zo aan.

 

9. Citytrip of natuurvakantie?

Als ik de kans krijg om een keer naar een jungle te gaan dan zeg ik geen nee, maar als ik moet kiezen dan toch een citytrip. In de stad kun je veel meer doen en zien vind ik.

 

10. Wereldreis of de wereld in meerdere keren zien?

Als ik het geld ervoor had dan was ik nu allang begonnen aan een wereldreis haha. Maar in meerdere keren is ook leuk (en een stuk realistischer), zo heb je jouw hele leven lang altijd iets om naar uit te kijken en kun je ook blijven genieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft.

 

11. Nooit meer reizen of nooit meer je vrienden zien?

Ik word al depressief van de gedachte dat ik nooit meer op een nieuwe plek zou komen, maar als ik écht moet kiezen dan nooit meer reizen. Reizen is prachtig, maar het is slechts een momentopname. Mijn leven speelt zich immers af in Nederland, dus ook hier moet genoten worden en juist vrienden zorgen ervoor dat het leven mooi is. Mijn vrienden zijn er om leuke dingen mee te doen, mee te lachen en mee te huilen en ik geloof dat zulke steun het belangrijkste is in het leven.

 

12. Weg met de auto of weg met het vliegtuig?

Weg met het vliegtuig, omdat ik vliegen leuk vind en zo kun je op plekken komen die je anders nooit zou zien. Maar eenmaal op bestemming wil ik wel een auto hebben zodat ik lekker kan rondreizen haha.

 

13.Backpacken of cruisen?

Cruisen, omdat ik dan alles in de boot kan laten liggen. Ik zou echt teveel spullen bij me hebben om te gaan backpacken!

 

14. Alles regelen of op de bonnefooi?

Toch wel alles regelen, mijn reis hoeft niet tot op de puntjes verzorgd te zijn maar ik wil in ieder geval wel vastigheid hebben qua accomodatie om mijn spullen veilig achter te kunnen laten. Nee, light travel is niet aan mij besteed haha.

 

15. Roadtrip of op dezelfde plek blijven?

Roadtrip! Vind het zo zonde om op een nieuwe plek te zijn en dan alleen mijn verblijfplaats te zien.

 

Wil je deze tag ook overnemen? Laat het me weten in een reactie, dan lees ik jouw antwoorden ook door 🙂

Ayo! AR x

7 reacties

 1. Sammy Meinderts op 20 juni 2017 om 20:52

  Super leuk om dit te lezen!😍Het was super leuk om wat meer van je te weten wat betreft reizen en het was ook echt interessant van begin tot eind!❤️

  • Ana Rita op 22 juni 2017 om 00:46

   Haha dan dacht je dat je al alles wist 😛 Love you! <3

 2. Sandrinha op 20 juni 2017 om 21:25

  Super leuke tag

  • Ana Rita op 22 juni 2017 om 00:45

   We made those memories together <3

 3. Sylvia op 20 juni 2017 om 22:32

  Wat lief dat je mij genoemd hebt😘! Ik vind dat je de tag onwijs leuk hebt ingevuld. Vooral het stukje over vriendschap love it😍
  Ik wens je heel veel reisplezier in de toekomst!

  • Ana Rita op 22 juni 2017 om 00:41

   Graag gedaan hoor 🙂 Dank voor je leuke reactie! En jij ook veel reisplezier uiteraard!

 4. Dhini op 26 juni 2017 om 19:15

  Superleuk om te lezen. Wat leuke tag

Laat een reactie achter