Nhow: het allermooiste uitzicht over de Rotterdamse skyline!

Je zou bijna denken dat ik de PR voor ze doe, want ik neem iedereen die op bezoek komt in Rotterdam mee naar de skybar van het Nhow hotel! Deze mooie locatie op Kop van Zuid is mijn favoriete hotspot in Rotterdam!

Bar

IMG_3170
IMG_3172

Ik hou enorm van deze inrichting! Heel fancy, met veel glas en licht. Aan de andere kant van de bar staat een dj-booth, waar op vrijdag- en zaterdagavond relaxte house wordt gedraaid. Wat ik ook zo leuk vind aan de Nhow bar is dat je er voor elke gelegenheid kunt komen. Je kunt er terrassen, genieten van de zonsondergang, lekker dineren, in het weekend als pre-party voor je nacht stappen of juist zelf hier een feestje bouwen tot sluitingstijd.

Cocktails

IMG_3174
IMG_3184

De Nhow bar heeft een zeer diverse en complete drankkaart, maar zelf kom ik hier altijd voor de cocktails. Er worden hier veel bekende cocktails zoals caipirinha en cosmopolitan geserveerd, maar er is ook en groot aanbod aan zelf-bedachte cocktails. Mijn favorieten zijn This Is Nhow en 43 Sailors.

Terras

IMG_5515

Wat deze bar tot mijn favoriete hotspot in Rotterdam maakt is vooral dit prachtige uitzicht vanaf het terras. Tijdens zonsondergang ben ik hier vaak te vinden, en het verveelt nooit! Ik word hier helemaal vrolijk van en het herinnert me er keer op keer aan hoe leuk het is om in Rotterdam te wonen!

Liefs, Ana Rita

3 reacties

  1. Malou | Blonde Blossom op 18 mei 2017 om 21:56

    Oeh, wat een toffe hotspot! Ik ben gek op zulke bars, dit ziet er ook echt top uit. Hopelijk ga ik hier snel een keer heen! Die cocktails klinken geweldig. Malou x

  2. Alexander op 19 mei 2017 om 06:39

    Erg mooie spot inderdaad, dank voor de gezelligheid en de prachtige view 🙂

  3. Rob op 8 juni 2017 om 20:10

    Yes ik ben verliefd haha, wat een gave locatie. Die komt op mijn verlanglijstje als ik R’dam bezoek. 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.