Haargroei update: Sugarbear Hair

Een halfjaar geleden schreef ik een blogpost over het proces van mijn haren laten groeien, en toen heb ik voor het eerst de Hair Jazz Shampoo en Conditioner uitgeprobeerd. Dit beviel goed, en ik gebruik Hair Jazz nog steeds (de shampoo dan, en zo nu en dan de lotion). Naast Hair Jazz heeft ook Sugarbear Hair Gummies meegeholpen aan mijn haargroei, daar vertel ik zo meer over maar eerst de foto's van de update:

December origineel
juli.2

De linkerfoto is in december genomen, toen gebruikte ik nog geen speciale haargroeiproducten. De rechterfoto is mijn huidige haarlengte, en ik heb mijn punten één keer laten knippen tussen deze twee foto's in.

Voordat ik mijn haar waste met Hair Jazz kwam mijn lengte net tussen mijn schouderbladen in. Nu is het al halverwege mijn rug! Ik heb niet bijgehouden hoeveel centimeter mijn haar is gegroeid maar ik ben ontzettend tevreden met de voortgang, de laatste keer dat mijn haar deze lengte had is alweer vier jaar geleden! Ook is mijn haar het afgelopen halfjaar een stukje voller en gezonder geworden, yeah!

sugarbear
sugarbear2

Maar we zijn er natuurlijk nog niet, want ik wil gaan voor haar tot aan mijn onderrug. Dus blijf ik voorlopig nog even doorgaan met Hair Jazz en Sugarbear Hair, dat laatste had ik zelfs vóór Hair Jazz al eens geprobeerd. Ik had er veel goede reviews over gelezen, en toen nam mijn vriend ze mee uit Amerika. Er zitten 60 gummies in een potje, waarvan je er twee per dag moet nemen. Kortom, een potje gaat een maand mee. In oktober heb ik deze gebruikt, maar de dosering van twee per dag bleek toch te heftig voor mij. Mijn huid werd destijds erg onzuiver helaas, en dat was erg jammer want ik merkte wel dat mijn haar er sneller van ging groeien. En o ja, heb ik je al verteld dat ik er ook zeer lange en sterke nagels van kreeg?! Helaas was die onzuivere huid echt geen pretje dus toen mijn potje op was liet ik Sugarbear Hair Gummies maar even voor wat het was.

Fastforward naar een paar maanden later: toen ik zag hoe goed mijn haar groeide door het te wassen met Hair Jazz werd ik toch wel heel benieuwd hoe snel het zou gaan als ik dit zou combineren met het slikken van de hair gummies. Toen ik in Miami was besloot ik om toch maar weer een potje mee te nemen, maar deze keer slik ik maar 1 gummie per dag (stuk voordeliger ook, want nu kan ik er twee maanden mee doen haha). En yes, zo reageert mijn huid er wel goed op! Tot nu toe bevalt de combinatie van Hair Jazz en Sugarbear Hair me erg goed, so let the long hair days come!

Droom jij ook zo van lang haar? Of vind je korter haar juist leuk?

Liefs, Ana Rita

17 reacties

 1. Karen - Dressing in Labels op 9 juli 2017 om 16:05

  Wow jouw haar is echt wel zichtbaar gegroeid. hoe lang wil je het laten worden?

  x Karen
  http://www.dressinginlabels.com

  • Ana Rita op 9 juli 2017 om 23:54

   Tot aan mijn onderrug 🙂

 2. Evy op 9 juli 2017 om 16:09

  Het resultaat ziet er goed uit, maar mijn haar groeit zonder de gummies ook wel prima. Ik ben altijd een beetje skeptisch over die gummies, omdat ze zo hoog worden aangeprezen op Instagram door mensen die sowieso al lang haar hebben…

  • Ana Rita op 10 juli 2017 om 00:05

   Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik zo, het is natuurlijk geen wondermiddel maar ik heb bij mezelf wel het idee dat het werkt.

 3. nicole op 9 juli 2017 om 17:19

  Jeetje, ik zie echt wel verschil. Ik heb altijd het idee dat het geldklopperij is die producten om haren langer te laten groeien. En dat het dus een kwestie van geduld is. Maar je haar ziet er mooi uit.

  • Ana Rita op 10 juli 2017 om 00:06

   Dankje! Er is ook wel een halfjaar overheen gegaan, maar mijn haar is meer gegroeid dan normaal.

 4. Carli op 9 juli 2017 om 18:33

  Wauw! Je haar ziet er echt super gezond uit op de tweede foto! Ik heb zelf mijn haar een dik jaar geleden echt super kort laten knippen en wil het nu terug lang maar dat lijkt echt eeuwen te duren. Misschien ook maar eens die producten proberen ☺️

  • Ana Rita op 10 juli 2017 om 00:10

   Dankjewel! Ik kan je deze producten zeker aanraden, bij mij heeft het drie jaar geduurd voordat mijn haar weer net zo lang was!
   Succes met teruggroeien 🙂

 5. Rosita op 9 juli 2017 om 20:19

  Ik heb vroeger altijd heel lang haar gehad. Als kind hing het tot over m’n billen. Mijn moeder borstelde het elke ochtend uit. Drama was dat. Nu heb ik het tot over mijn schouders. Je haar is prachtig! Maar zou zoiets werken?

  • Ana Rita op 10 juli 2017 om 00:13

   Ow wauw, ik heb altijd al gedroomd van zulk lang haar! Heb je het bewust laten knippen?
   Ik was mijn haar nu al ruim een halfjaar met Hair Jazz en sinds een maand slik ik elke dag Sugarbear, voor mij werkt het wel in ieder geval!

 6. Natalie op 9 juli 2017 om 21:12

  Ziet er goed uit, maar mijn haar groeit eigenlijk ook wel best een stuk op een half jaar tijd! Ik neem wel altijd de haar en nagelpilletje van Kruidvat, vind ik prima.

  • Ana Rita op 10 juli 2017 om 00:15

   Ik heb wel eens zulke pilletjes van de Etos geslikt, maar mijn haar ging daar niet sneller door groeien. Maar wel fijn dat het voor jou wel werkt 🙂

 7. Fleur op 10 juli 2017 om 11:59

  Wat een verschil! Ik heb zelf al lang haar, maar ik kan mij wel voorstellen dat je graag wilt dat je haar sneller gaat groeien

 8. Madelon op 10 juli 2017 om 13:04

  Ik heb altijd mijn vraagtekens bij dit soort producten. Maar ik moet zeggen het ziet er goed uit bij je!

 9. esther op 10 juli 2017 om 22:22

  Wat grappig dat dat werkt. Zou daar zelf ook een beetje cynisch tegenover staan. Wil graag voller haar, twee baby’s hebben mij mijn haardos afgenomen 😉

 10. Karlijn op 3 mei 2018 om 15:15

  Hoi hoi

  Kun je dat andere product alleen in Amerika krijgen . Of kan je dat ook in Nederland kopen . En wat is de prijs daar dan van

  • Ana Rita op 4 mei 2018 om 11:32

   Hoi,

   Tegenwoordig kun je ook Sugar Bear Hair kopen in Nederland. Je moet dan wel even naar een winkel voor multiculturele haarproducten, in elke grote stad kun je die wel vinden 🙂 Prijs verschilt per zaak maar is geloof ik rond de 30 euro!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.