Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | September 2018

September was een echte borrelmaand. Verjaardag hier, café’tje daar en nu de zomerdrukte voorbij is komen er ook weer wat vaker vrienden over de vloer. Maar we hebben nog altijd de nazomer. Nog één laatste kans om erop uit te gaan in mooie jurkjes en de laatste zonnestralen te voelen. En daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt!

Vorig jaar zag ik voor het eerst foto’s van de paarse heide op de Posbank. Ik vond dat zo prachtig dat ik dat dit jaar met eigen ogen wilde zien. Daarom ging ik samen met twee vriendinnen op de eerste zaterdag van september naar nationaal park de Veluwezoom maar helaas... door de hittegolf was de heide niet mooi tot bloei gekomen. Je kon hier en daar wat paarse stukjes zien en met wat creativiteit lukte een mooie foto ook wel maar het was toch een domper. Gelukkig maakte de mooie wandeling door de Veluwezoom een hoop goed!

Vervolgens sloten we de dag af met een hapje en drankje in Arnhem. Ik kom hier ieder jaar voor Qlimax maar ik was nog nooit in de binnenstad van Arnhem geweest. Dus ook wel leuk om dat een keer gezien te hebben. Wij gingen voor all-you-can-eat bij Koi Sushi en daarna dronk ik als brave bob een heerlijk mocktail bij Popocatepetl.

Ook ging ik deze maand weer langs bij mijn moeder en dat betekende weer roadtrip tijd! Mijn vriend rijdt dan altijd en deze keer ging ook een vriendin van mij mee. We bezochten twee super schattige plekjes in België en het was ontzettend lachen met zijn allen.

Maar de zon was de echte superster tijdens deze trips. Die scheen heerlijk op deze dagen en maakte van september wederom een geslaagde maand!

Dit deed ik in september

  • De paarse heide opzoeken bij de Posbank en een hapje eten in Arnhem
  • Meerdere verjaardagen
  • ‘The Nun’ kijken in 4D
  • Een weekendje naar Dinant en Torgny in het zuiden van België
  • Uit eten bij brasserie Koriander
  • Mijn tienerjaren herbeleven met een heel fout maar gezellig avondje stappen op Stadhuisplein
  • Avondje terrassen bij de Oude Haven
  • Frank Borrel in de Cruise Terminal
IMG_1894
2d8dbdc0-336a-4ed6-b90a-62dd67dc87fa
Dinant Belgium Casa Borita
Brasserie Koriander Casa Borita
Oude Haven Rotterdam Casa Borita

Instagram Top 5

Wat Instagram betreft was september weer zo'n mengelmoes maand. Je zag foto's voorbij komen uit Straatsburg, Nederland, Griekenland, Miami, Villajoyosa, Praag en natuurlijk België. Dat zorgde voor een mooi kleurenpalet!

Nummer 5: Bunnie Cakes in Miami

Ook in september bleef Bunnie Cakes één van mijn populairste fotolocaties. Deze pastelkleuren passen natuurlijk ook helemaal bij mijn persoonlijke stijl!

Nummer 1: de Rotterdamse skyline

En dan nu jullie absolute favoriet, een foto van eigen bodem! In de caption gaf ik al aan hoe trots ik ben op Rotterdam. En het feit dat jullie het zo leuk vinden maakt mij alleen maar nog trotser! Dank voor al jullie leuke reacties, ik zal proberen om wat vaker iets te laten zien van mijn mooie stad 🙂

Hoe was jouw september?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.