Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | Oktober 2018

Rotterdam Nesserdijk de Esch Casa Borita

Oktober, de maand waarin we alle seizoenen voorbij zagen komen. Maar vooral een maand waar ik hele fijne herinneringen aan heb over gehouden! Waar ik in september weer wat rustiger aan deed,  leek oktober qua activiteiten bijna op een tweede augustus. Reizen, strand, feestjes en cocktails, het kwam allemaal voorbij deze maand.

De maand begon meteen goed met een tripje naar Athene, mijn geliefde studentenstad waar ik al drie jaar niet meer was geweest. Ik wou het zo graag laten zien aan mijn vriend en gelukkig vond hij het ook een leuke stad. Het was zó fijn om weer terug te zijn en ik voel mij altijd zo vrij en intens gelukkig wanneer ik in Athene ben.

De rest van de maand kon alleen maar tegenvallen na zo'n geweldige trip, toch? Nou, nee! Dankzij de heerlijke nazomer was het 's avonds na werktijd en in het weekend nog steeds goed vertoeven buiten. Balen dat de laatste week van de maand dan weer zo koud was! Dan maar gauw op zoek naar nieuwe hotspots in Rotterdam om lekker knus binnen te zitten haha.

Dit deed ik in oktober

·         Een midweek Athene met vriendlief

·         Een zonsondergang shoot bij de Nesserdijk

·         Diner & cocktailavond avond bij de Oude Haven

·         Met een vriendin naar het strandje van Nesselande

·         Sushi date met een vriendin

·         Vriendin uit Curaçao op bezoek gehad

·         Naar Martin Garrix tijdens het Amsterdam Dance Event

·         Cocktails drinken bij Suicide Club

·         Met een grote groep eten bij De Admiraliteit

·         Frank Borrel in de Cruise Terminal

·         Wandelen door de Tarwewijk en nieuwe fotoinspiratie opgedaan

Poseidon Sounion Casa Borita
Athens Lykavittos Casa Borita
Rotterdam Nesselande Beach Casa Borita
De Admiraliteit Yolo Casa Borita
Rotterdam Skyline Maashaven Casa Borita
Rotterdam Street Art Tarwewijk Casa Borita

Instagram Top 5

Oktober stond bijna volledig in het teken van Athene. Alleen aan het begin van de maand deelde ik nog wat foto's van mijn vorige trip naar België.

Dit is een bijzondere top 5: alle foto's hebben meer dan 300 likes! Mijn engagement is er flink op vooruit gegaan de laatste tijd en dat komt natuurlijk door jullie support! Ontzettend bedankt daarvoor. Ik steek ontzettend veel tijd, moeite en natuurlijk liefde in mijn Instagram account en het voelt zo fijn om er waardering voor te krijgen 🙂

 

Nummer 5: een roze huis in Anafiotika

Ik hou ervan om te matchen! En dit schattig huisje paste perfect bij mijn jurkje.

Nummer 3: zonsondergang in Torgny

Dit is de enige Belgische foto in de top 5. Wij kwamen pas vrij laat aan in Torgny en moesten nog diezelfde avond terug rijden naar Nederland. Mijn lieve vriendje had ontzettend veel geduld voor de foto's van mij en mijn vriendin maar tegen die tijd was hij er echt klaar mee.

Toch was hij nog zo lief om langs een veld te stoppen voor deze knalroze zonsondergang, ik hoefde er niet eens om te vragen! Ik bof echt ontzettend met hem en zal hem laten weten dat deze foto helemaal goed is gekeurd 😀

Nummer 2: 's ochtends bij het Akropolis

Je weet, ik hou van uitslapen. Het ochtendlicht is mooier voor foto's maar dat heb ik er echt niet voor over. Toch maakte ik een uitzondering voor het Akropolis omdat ik Athene zo gemist had en geen goede foto's had van vroeger.

Ik stond om 6 uur 's ochtends op om mij klaar te maken en naar het Akropolis te gaan. Dit was het dubbel en dwars waard! Gelukkig vonden jullie dat ook 🙂

Nummer 1: een parel in Exarcheia

Dit is mijn meest gelikete foto ooit en hij is zelfs twee keer gedeeld door andere featurepagina's! Al jullie reacties waren zo leuk, bedankt daarvoor 🙂

Ik ben altijd op zoek naar schattige huisjes maar ik had nooit verwacht dat ik er één zou vinden in Exarcheia. Een prachtige roze parel tussen alle graffiti!

 

Hoe was jouw oktober?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.