Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | November 2017

Een populair onderwerp in bloggersland is een maand- of zelfs weekoverzicht te doen. Ik vond het altijd heel leuk om dit bij andere bloggers te lezen maar vond het voor mezelf nooit zo heel noodzakelijk. Daar kom ik nu op terug, want ik merk dat veel leuke dingen die ik zie/doe niet bij mijn blog passen maar toch wel erg leuk lijken om te delen. Dus bij deze: voortaan zal ik jou elke maand een overzichtje geven van wat ik de afgelopen 30 dagen allemaal heb meegemaakt en hopelijk leer jij mij zo ook een beetje beter kennen 😊

Deze november is dan ook gelijk een hele goede maand om daarmee te starten. Normaal gesproken ben ik geen fan van deze maand. Het begint dan echt koud te worden, de dagen zijn ontzettend kort en van alle maanden is november het verst verwijderd van de zomer. Maar dit jaar heb ik zoveel leuke dingen mogen meemaken in november dat ik bijna van deze maand ben gaan houden!

In november 2017 ben ik:

·         Naar het concert van Dua Lipa in AFAS Live geweest

·         Een weekendje naar Frankfurt geweest voor mijn moeders verjaardag

·         Naar Glow geweest in Eindhoven

·         Voor de 7e keer op rij naar het hardstylefeest Qlimax in het Gelredome geweest

·         Héél onverwachts drie dagen naar Dubai gegaan met mijn beste vriend

·         Met een vriendin voor het eerst in Groningen geweest

Qlimax Casa Borita
Qlimax
Glow Eindhoven Casa Borita
Glow Eindhoven
Groningen Casa Borita
Uitzicht over Groningen vanaf de Martinitoren

Instagram top 5

Ook op Instagram heb ik niet stil gezeten. Ik gebruik dit medium al vrijwel sinds het moment dat het uitkwam, eerst gewoon privé om persoonlijke foto’s te bewerken en daarna openbaar om mijn blog te promoten en mooie reisfoto’s te delen. Maar eerlijk gezegd deed ik maar wat. Ik postte foto’s met random filters op random momenten en had ik geen idee hoe ik een mooie, uniforme feed moest creëren. Een maand geleden heeft Naomi Louwerens  van Authentic Chic Lifestyle mij en veel andere dames hierbij geholpen met haar Instagram Marketing Workshop. Sindsdien ben ik hard gegroeid op Instagram en ben stiekem ook wel een beetje trots op hoe mijn feed er nu uit begint te zien! Dit waren mijn vijf meest populaire foto’s in november:

Nummer 5: met mijn hondje in Luxemburg

Deze foto maakte ik op een mooie herstdag toen ik op bezoek was bij mijn moeder in Luxemburg. We gingen op ontdekkingstocht in het dorpje Pettingen en mijn lieve chihuahua JJ ging mee!

Hoe was jouw november?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.