Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | Maart 2019

Willemstad Curaçao Casa Borita

Ligt het nou aan mij, of was maart een super lange maand? Normaal hoef ik maar twee keer met mijn ogen te knipperen en de maand is alweer voorbij,  maar aan maart leek maar geen einde te komen. In positieve zin, dat wel! Ik ben weer letterlijk van hot naar her gevlogen.

Zo begon ik de maand met een vijfdaagse trip naar Curaçao, waar ik de afgelopen weken ook veel over geschreven heb. Blijf het altijd zo leuk vinden om na zo’n heerlijke reis nog zo lang na te genieten op mijn blog, en jou natuurlijk blij te maken met mijn tips!

Willemstad Pietermaai Curaçao

En daar bleef het qua reizen niet bij in maart. Ik ben namelijk ook een weekendje naar Brussel geweest om mijn moeder te meeten. Mijn vriend was daar voor het eerst, dus uiteraard moesten we even een rondje toeristische highlights doen. Maar we zijn ook speciaal voor hem naar Autoworld geweest, dat is een museum over auto’s dus weer even helemaal wat anders! Op de terugweg naar Nederland was het mijn beurt: toen zijn we nog even gestopt bij Kasteel Meylandt. Ja ja, weer ééntje voor mijn lijstje van roze kastelen haha.

Brussels Mont des Arts

Verder was ik in maart erg druk met werken, zowel op mijn kantoorbaan (ik mag onze nieuwe social media kanalen gaan beheren, super fijn om weer wat uitdaging te hebben in mijn functie) en aan deze blog. Ook ben ik mij aan het oriënteren om eindelijk weer te gaan studeren, drie jaar na het behalen van mijn bachelor. Ik heb gekeken bij de master Schrijven en Vertalen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, en heb een heel goed gevoel gekregen bij deze master!

Ik eindigde de maand met een bezoek aan de eerste bloemenvelden, de hyacinten staan nu volop in bloei, zó mooi om te zien! Bereid je maar voor op heel veel bloemenfoto’s in april 🙂

Hyacinten Voorhout

Geluksmomentjes in maart

· Vijf dagen naar vrienden op Curaçao

· Uit eten bij Ketelbinkie

· Drankjes doen bij Tiki’s met een groepje reizigers

· Een weekendje Brussel

· Cocktails drinken bij Breakaway

· De eerste hyiacintenvelden spotten in Voorhout

Instagram Top 5

In maart stond mijn Instagram volledig in het teken van mijn reis naar Miami en Curaçao. Iets minder roze dan je van mij gewend ben, en meer tropisch blauw. Maar nog steeds in mijn kenmerkende pastel stijl natuurlijk 🙂

 

Nummer 5: zonsondergang bij Kokomo Beach

De nummer 5 is dan wel typisch roze, namelijk een prachtige zonsondergang bij Kokomo Beach.

Nummer 4: aan boord van de Miramar

Vorige week deelde ik een blogpost over mijn dagje met Miramar Boat Trips, en ook de foto's werden heel goed ontvangen.

Nummer 3: relaxen op South Beach

De enige Miami foto die de top 5 gehaald heeft, namelijk toen ik een dagje naar het populaire South Beach ging.

Hoe was jouw maart?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.