Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | Maart 2018

Flamingo Grevelingenmeer Battenoord Casa Borita

Maart, wat was je druk en gezellig! Qua reizen was dit een rustige maand maar ik heb mij geen moment verveeld. Deze maand stond vooral in het teken van lunches, diners en drankjes doen en ik heb veel tijd doorgebracht met ál mijn vrienden, iets wat al heel lang niet gebeurd was. De meeste vrienden zie ik zo’n één keer per maand maar soms ook maanden achter elkaar niet. We hebben het allemaal druk maar de band is sterk en we weten wat we aan elkaar hebben. Des te leuker dat ik ze nu allemaal tegelijkertijd gezien heb! Mijn vriendinnetje (en voormalig huisgenootje) uit Curaçao was ook weer in het land en we hebben heel de groep opgetrommeld om met haar uit eten te gaan, super leuk én lekker haha.

Dit deed ik in maart

·         Naar het house feestje Don’t Let Daddy Know in de Ziggodome geweest

·         Veel nieuwe hotspots in Rotterdam bezocht, zoals Amehoela

·         Nieuw lente outfits gescoord bij onder andere I want it..

·         Flamingo’s gespot op het eiland Goeree-Overflakkee

·         Naar mijn moeder in Luxemburg gereden voor het paasweekend

Luxembourg Casa Borita

Instagram Top 5

Omdat ik geen nieuwe reizen had in maart was mijn Instagram een grote verzameling van oudere foto’s en bestemmingen. Zo zag je Budapest, Miami, Curaçao, Malta, Portugal, Italië, Berlijn, Parijs en natuurlijk Rotterdam voorbij komen.

Nummer 5: Venetian Pool in Miami

Brr, wat begon maart toch koud! Dan zit er maar één ding op en dat is wegdromen over heerlijk warme dagen, zoals deze in Miami.

Nummer 4: Blue Lagoon in Malta

Nog zo'n wegdroom moment. De Blue Lagoon is het mooiste strand wat ik ooit gezien heb. De zee ligt precies tussen twee eilanden in en is echt felblauw, maar de bij de rotsen kleurt het water meer turquoise. Vooral dit stukje vond ik leuk omdat het een natuurlijke brug vormt waar je onder door kunt zwemmen.

Nummer 1: roze in Rotterdam

Nee, dit is niet de populaire roze instagram muur bij de Hofbogen. Die muur is helaas niet meer roze maar ik kwam wel een andere roze muur tegen op een heel onverwachte plek. Wat dit dan wel is? De gevel van een massagesalon!

Hoe was jouw maart?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.