Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | Juni 2019

Bosnie en Hercegovina

Mijn favoriete maand juli is inmiddels begonnen, maar ik weet niet of het juni gaat overtreffen dit jaar. Wat een fantastische maand was dit zeg! In juni had ik de luxe om de maand reizend te starten, en zo ben ik de maand ook weer geëindigd. In amper drie weken tijd heb ik vier nieuwe landen bezocht, en ik moet alle nieuwe indrukken nog steeds verwerken. Waarschijnlijk heb ik nu meer dan genoeg content om de rest van de zomer over te schrijven haha.

In het maandoverzicht van mei las je al over mijn trip naar Kopenhagen, waar ik van 30 mei t/m 2 juni was. Vervolgens schreef ik daar mijn uitgebreide Kopenhagen stadsgids over.

Nyhavn Copenhagen
DSC_0450

Na twee weken bloggen, sociale gelegenheden en hard werken (wat bloed, zweet en letterlijk tranen was vanwege een audit) weer de koffers pakken naar een land wat bovenaan mijn wishlist stond: Kroatië! Na in 2014/2015 vaak eiland te hebben gehopt in Griekenland, riep ik dat ik hetzelfde in Kroatië wilde gaan doen. Deze zomer had ik er eindelijk ruimte voor, maar besloot het toch iets anders aan te pakken. In plaats van het vliegtuig stapte ik weer in de auto, en je weet hoe dat gaat met road trips. Als je er toch al langs rijdt, dan kun je er net zo goed ook even stoppen toch? En zo bezocht ik semi-spontaan ook Slovenië en Bosnië!

Samen met mijn vriend bezocht ik als eerste Slovenie, waar we een nachtje bleven slapen in Ljubljana. Met Bled was Slovenie ook het eindpunt van onze reis...

IMG_3856
IMG_4927

...maar laten we het eerst over Kroatië hebben! Dat was onze hoofdbestemming en we zijn naar de plaatsen Dubrovnik, Split en Zadar geweest. En ja, eilandhoppen zat er zeker ook nog bij met Hvar en Dugi Otok.

IMG_4365_Facetune_25-06-2019-10-57-13
IMG_4974

Omdat Dubrovnik helemaal in het uiterste zuiden van Kroatië is, reden we ook nog door Bosnië  heen. Daar verbleven we in de stad Mostar en bezochten we de Kravica watervallen.

IMG_4319
IMG_4243

Hier ga ik de komende weken nog veel over schrijven, mocht jij nu heel benieuwd zijn naar een van deze bestemmingen dan hoor ik het graag! Zo kan ik er extra aandacht aan besteden 🙂

Geluksmomentjes in juni

· De maand beginnen in Kopenhagen

· Vrijdagavond cocktail bij Noah

· Foodhallen met mijn vriendin die op Curaçao woont

· Pinksteren vieren bij 7th Sunday festival

· Twee vriendinnen thuis op bezoek gehad

· Sushi date bij Aqua Asia

· Sushimi Bash bij Café in the City

· Road trip door Slovenië, Kroatië en Bosnië

IMG_3612

Instagram Top 5

In juni zag je foto's voorbij komen uit Nederland, Denemarken en Duitsland. Deze keer geen throwbacks, maar alleen foto's die recent gemaakt zijn. Hoewel ik in juni in de Balkan was, heb ik daar nog geen foto's van gedeeld (wel stories, die zie je terug in mijn highlights). Even niet hoeven nadenken over captions en berichten beantwoorden, en gewoon uit het autoraam staren naar de mooie natuur. Dat was echt heel fijn!

*Begin juli waren er storingen bij Instagram, waardoor het mij niet lukte om de foto's te embedden. Ik zal dit later nog eens proberen!

Hoe was jouw juni?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.