Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | Juli 2019

Cala Salada Ibiza

Juli, mijn persoonlijke feestmaand. De maand die voor mijn gevoel de laatste van het jaar is, en daarna begint de cirkel weer opnieuw. Dit jaar mocht ik 27 kaarsjes uitblazen (hallo eind twintig!) en dat heb ik op mijn manier gevierd: met een reisje. Naar mijn favoriete eiland Ibiza. Vijf dagen ertussen uit met de meiden, en deze keer even écht vakantie vieren. Geen auto gehuurd om het eiland af te gaan en nieuwe plekken te zien, en zo min mogelijk op social media gedeeld. Ik heb tijdens die vijf dagen echt in het moment geleefd en gewoon genoten van al mijn favoriete hotspots op Ibiza.

Playa d'en Bossa Ibiza

De meeste dagen op Ibiza zagen er zo uit: ontbijten, aan het zwembad liggen in San Antonio, uitgebreid eten, omkleden en op de bus stappen naar de Ushuaia in Playa d’en Bossa. Mijn verjaardag bracht ik door bij het schitterende strand Cala Saladeta, en ik sloot het af met een prachtige zonsondergang vanaf de rooftop van het Amare Beach hotel. Nooit gedacht dat 27 worden zo leuk zou zijn!

Ushuaia Ibiza
Tropical Hotel Ibiza

Verder was juli een echte work hard, play hard maand. Ja, ik heb flink gefeest op festivals en op Ibiza, maar doordeweeks moest ik hard werken om een audit voor te bereiden, zat ik ‘s avonds thuis te werken aan alle nieuwe content voor Casa Borita en was ik bezig met de voorbereiding van... mijn premasterassessment! Ja, je leest het goed. Als ik mijn assessment gehaald heb, dan ga ik in het nieuwe semester weer studeren!

In 2016 haalde ik mijn HBO en daarna heb ik mij gelijk georiënteerd op een master, maar toen was ik er nog niet klaar voor. Dat ben ik nu wel en heb megaveel zin in deze nieuwe stap. Medio augustus hoor ik de uitslag van het assessment, dus duim alsjeblieft voor me. Vind ik lief 🙂

Geluksmomentjes in juli

  • Bijkletsen bij een vriendin thuis
  • Borrelen bij Thoms
  • Dansen bij Dreamfields festival
  • Dansen bij Hardclassics at the Beach
  • Avondeten bij mijn beste vriend
  • Mijn verjaardag vieren op Ibiza
  • De stad in geweest met zomercarnaval
Dreamfields Festival

Instagram Top 5

Hoe mijn Instagram er nu uitziet, zo vind ik hem zelf het mooist! Lekker zomerse foto’s uit de Balkan en Ibiza met veel stranden, bloemen, zonsondergangen en kleurrijke gebouwen. Bovendien straal ik ontzettend op de meeste foto’s 🙂 Natuurlijk zijn dit gewoon momentopnames, maar het blijven mooie herinneringen waar ik met veel plezier op terugkijk.

Nummer 5: de roze kerk in Ljubljana

Uiteraard mijn eerste fotospot in Ljubljana: de roze Franciscanenkerk. Pas de volgende ochtend hoorde ik het verhaal achter deze kerk tijdens de Ljubljana Free Walking tour, hij moest dus eigenlijk rood zijn!

Nummer 4: Bougainvillea in Zadar

Nog even snel één laatste foto in Kroatie voor ons vertrek, gewoon omdat ik die bloemen zo mooi vind! En jullie ook dus haha.

Nummer 3: Sakarun Beach op Dugi Otok

Ik bezocht dit tropisch blauwe strand op mijn laatste dag in Kroatie en nog steeds kan ik dat heerlijke water voelen als ik er aan terug denk. Deze hidden gem is nu één van mijn meest favoriete stranden van Europa.

Nummer 2: Dalt Vila in Ibiza

Oké, eigenlijk is deze foto nog van vorig jaar maar daar merk je toch niks van en het past goed bij de foto’s die al in mijn food stonden haha. De dag daarop was ik trouwens wel weer in Ibiza-stad 🙂

Nummer 1: zonsondergang bij de rooftop van Amare

Ik had mijn nieuwe jurk aan, de zonsondergang was prachtig, de cocktails waren goed en ik was aan het nagenieten van een heerlijke stranddag met mijn vriendinnen. Wat wilt een mens nog meer voor haar verjaardag?! Iedereen nogmaals bedankt voor alle felicitaties, ik voelde mij echt onwijs geliefd <3

Wat is jouw leukste herinnering aan juli?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.