Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | Juli 2018

Juli, voor mijn gevoel altijd de snelste maand van het jaar. De maand waarin ik een jaartje ouder word. De maand die voor mij als oud & nieuw voelt. Kan ook niet echt anders hè met al dat vuurwerk op de festivals die ik afloop.. Haha flauw, maar ik meen het wel echt. Laten we heel eerlijk zijn, oud & nieuw in de winter, dat is toch helemaal niet leuk? Je begint het jaar grauw en koud en je eindigt het jaar ook weer grauw en koud. Niet echt iets om naar uit te kijken, vind ik zelf. Juli daarentegen, dat is de maand waar ik het hele jaar naar verlang. Dus bij deze verklaar ik 31 juli tot oudjaarsdag en 1 augustus wordt nieuwjaarsdag. Zodat we weer een heel jaar mogen verlangen naar dat prachtige, warme juli..

Qua weer is juli 2018 sowieso de beste juli die ik ooit heb meegemaakt in Nederland. De eerste week van de maand zat ik nog in Miami en ik hield mijn hart al vast toen ik alle zonovergoten weerberichten voorbij zag komen. Dat wordt dan vast regen en temperaturen van 20 graden als ik terug kom, dacht ik toen. Je begrijpt vast wel dat ik elk zonnestraaltje in Miami heb meegepakt hè? Mijn schoonfamilie verklaarde me voor gek, maar ik moest en zou ervan genieten zolang het nog kon.

Toen ik terugkwam was het inderdaad ook twee of drie dagen fris en grauw. En toen ineens, bam, een warmte die nog steeds voortduurt. Ik ben helemaal in mijn element! Ja, zelfs die dagen dat het 37 graden was vond ik lekker. Hoe vaak maken we dit nou mee in ons kikkerlandje?! Lieve augustus, hou deze hittegolf alsjeblieft nog even vol. Ondertussen geniet ik nog na van alle mooie herinneringen uit juli 😊

Dit deed ik in juli

  • Onder andere 4th of July meegemaakt in Miami
  • Big Rivers met een vriendin uit Dordrecht
  • Zwemmen in een natuurgebied op de Zuid-Hollandse eilanden
  • Lang weekend weg voor Tomorrowland
  • Mijn verjaardag vieren op Hoek van Holland strand en daarna Italiaans eten in de stad
  • Bij vrienden in de tuin barbecuen
  • Naar het Maasvlakte strand om de bloedmaan te zien. De maan was nergens te bekennen maar heb wel om 21.30 een duik genomen in de Noordzee met 35 graden!
  • Met vrienden bijkletsen bij de Nhow onder het genot van een cocktail en een prachtige zonsondergang
DSC_0531
image2.jpeg
image1.jpeg

Nummer 3: South Beach Lifeguard

De klassieke badmeester foto. Iedereen - inclusief ikzelf - had verwacht dat ik op de foto zou gaan met een roze variant. Die ben ik alleen niet tegengekomen en deze paste perfect bij mijn bikini! En zeg nou zelf, van deze kleurtjes wordt je toch ook hartstikke vrolijk?!

Nummer 2: met een boot bij de Keys

De meest noordelijke eilanden van de Florida Keys zijn alleen per boot bereikbaar. Elliott Key is er dus zo één, en vlak voor het eiland heb je zogenaamde sandbanks. Het water is hier zo ondiep dat je er gewoon kunt staan. Zonnebaden op de boot, zwemmen in het heldere water en een lekker muziekje onder het genot van een biertje. Heerlijk dagje zo!

Nummer 1: zonsondergang op Scheveningen

Deze foto deelde ik ter ere van mijn 26ste verjaardag. Nee, het is niet op de dag zelf gemaakt. Maar deze foto staat wel voor alles waar ik van hou. Een fotogeniek strand, een knalroze zonsondergang en een sierlijk jurkje. Beter dan dit had ik mijn b-day niet kunnen aankondigen en dat vonden jullie dus ook! Ontzettend bedankt voor alle lieve felicitaties, ik waardeer het enorm! <3

Hoe was jouw juli?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.