Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | Augustus 2018

Zon, zee, strand, festivals, lekker eten en goed gezelschap, precies zoals augustus hoort te zijn. Vorige maand hoopte ik nog dat de warmte zou doorzetten in augustus en dat is goed gelukt. September, lees je ook nog mee?

Augustus stond vooral in het teken van mijn favoriete reisbestemming, Ibiza. Een jaar geleden zei een vriendin van mij dat zij hier heen wilde gaan, nou dat hoef je mij geen twee keer te vertellen! In januari boekten we de reis en daarna was het aftellen geblazen. Voor we het wisten was de reis alweer voorbij. Maar de herinneringen, die blijven voor het leven!

Wij waren een week op Ibiza en we verbleven in San Antonio. Lekker goedkoop, direct aan het strand, de mooiste zonsondergangen en lekker eten en drinken aan de boulevard. Ook zijn we een dagje naar het paradijselijke Formentera geweest, hebben we Ibiza-Stad bezocht en huurden we een auto waarmee we naar de mooiste baaitjes en schattigste dorpjes reden. Uiteraard hebben we ook een paar avonden gefeest in de clubs Amnesia, Hï en Ushuaïa.

Twee andere meiden die wij van feestjes kennen waren toevallig ook diezelfde week op Ibiza. Mijn vriendin was toen ook nog eens jarig dus dat hebben we heel goed gevierd met zijn vieren. Ik kende de meiden hiervoor eigenlijk niet zo goed maar nu appen we bijna dagelijks, echt super leuk. Ik zeg, volgend jaar weer!

Dit deed ik in augustus

·         Sushi & casino voor de verjaardag van mijn vriend

·         Rotterdam laten zien aan een vriendin uit Valencia

·         Stranddagje op Scheveningen

·         Een meidenvakantie op Ibiza

·         Los op de hardstyle beats van Decibel

·         I, Tonya gekeken bij het Pleinbioscoop

·         Eten bij de de nieuwe Foodhallen

·         Met een grote vriendengroep naar Mysteryland

·         Een verjaardagsfeest

29fa2646-99d4-4a79-ade2-026256357d9b
IMG_1297_Facetune_15-08-2018-18-02-49
IMG_1048
DSC_0425
IMG_1800_Facetune_28-08-2018-01-06-26
IMG_1757

Instagram Top 5

Een top vijf waarin alle trips voorbij komen die ik deze zomer gemaakt heb: Miami, Tomorrowland en Ibiza. In augustus zag je vooral Ibiza en Formentera voorbij komen maar ik deelde ook een aantal foto's van eigen bodem.

Nummer 3: Los op Tomorrowland

Een vrolijk kiekje op de mainstage van Tomorrowland tijdens de set van Netsky

Hoe was jouw augustus?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.