Colorful travels by Ana Rita

Mijn maandoverzicht | April 2018

April 2018 gaat bij mij de boeken in als de maand van de dagjes uit. Ik begon deze maand bij mijn moeder in Luxemburg voor Pasen en de rest van de maand heb ik heel veel gezien en gedaan in Nederland zelf.

 

Hoewel ik met veel plezier terugdenk aan deze momenten was april geen makkelijke maand voor mij. Zoals je wellicht weet probeer ik iets voor mezelf te beginnen en zoiets gaat met ups en downs. Soms heb je maanden dat je in een goede werkflow zit en andere maanden loop je weer even vast, en dit was voor mij zo’n maand. Ik heb mij vaak onzeker gevoeld en me af gevraagd wat ik nou precies te bieden heb als ondernemer. Geen leuke gedachtes, die ook nog eens werden versterkt door bepaalde spanningen in mijn persoonlijke leven.

 

Ook werd ik erg verdrietig door het nieuws dat dj Avicii is overleden. Het klinkt misschien een beetje overdreven maar het voelde echt alsof het een bekende van mij was. Zijn muziek herinnert mij namelijk aan zoveel bijzondere periodes uit mijn leven. Als 18-jarige ieder weekend de stad in en dan los gaan op Seek Bromance en mijn eerste festivalzomer in 2011 met Levels. You Could Be The One stond ook elke dag bij mij op de repeat en verveelt eigenlijk nog steeds niet. Die fantastische, uitzonderlijke warme zomer van 2013 toen mijn nichtje uit Portugal voor het eerst naar Nederland kwam. Avicii's megahit Wake Me Up was die zomer zo'n beetje ons lijflied. And last but not least, ik was aanwezig bij één van de laatste shows van Avicii op Ibiza. Kortom, het doet me wel wat dat zo’n geweldig talent zo jong is overleden en nooit meer mensen blij zal maken met zijn prachtige muziek. Lieve Tim, ik hoop dat je op een betere plek bent nu en dat je voor altijd rust zult hebben <3

 

Ik merk dat dit weer een behoorlijke emotionele tekst is geworden. Tijd om terug te blikken op de leuke momenten van deze maand!

Dit deed ik in april:

·         Eerste Paasdag in Straatsburg

·         Op Tweede Paasdag het kasteel van Vianden in Luxemburg bezocht

·         Een dagje Amsterdam

·         De marathon van Rotterdam gezien

·         Het feestje Glow in the Dark in de Maassilo

·         Toerist in eigen land bij de Zaanse Schans

·         Genoten van het warme weer bij Aloha en de Kralingse Plas

·         Frank Borrel in de Cruise Terminal

·         Tulpenvelden gespot op de Zuid-Hollandse eilanden

·         Op kraambezoek geweest bij een vriendin

·         Een chill avondje met hapjes en drankjes gehad met mijn dansgroep

·         Koningsdag gevierd bij 538 in Breda

·         De Japanse Tuin in Den Haag bezocht

DSC_0965
DSC_0040
thumbnail_IMG_5013
DSC_0621
DSC_0634
DSC_0855
thumbnail_IMG_4963

Instagram Top 5

Deze maand op Instagram zag je onder andere veel foto's voorbij komen van Luxemburg en Straatsburg maar voor de verandering ook heel veel foto's uit Nederland!

Nummer 5: Petite France in Straatsburg

Ik vond deze kleurrijke ambachtshuisjes zo leuk! Gelukkig zijn jullie dat met me eens 🙂

Nummer 4: Grund in Luxemburg

Hoe vaak ik hier ook geweest ben, dit stukje Luxemburg voelt keer op keer aan als een sprookje!

Nummer 3: een roze huis in Porto

Deze foto dateert alweer van kerst maar ik vond hem nu pas mooi in mijn feed passen. Ik krijg veel positieve reacties op mijn roze foto's dus je kunt hier nog veel meer van gaan verwachten 🙂

Nummer 2: een nachtje uit in Mykonos

Ja, de liefde voor Griekenland gaat diep. Daarom blijf ik nog regelmatig throwback foto's delen en die worden altijd heel goed ontvangen!

Nummer 1: de tulpenvelden van Goeree-Overflakkee

Hoe kon het ook anders: mijn meest gelikete foto van april gaat naar de tulpenvelden! Dit is dé reden waarom Instagram zo dol is op Nederland, bloemen, bloemen en nog eens bloemen. En dit is ook gewoon een hele vrolijke foto, al zeg ik het zelf 🙂

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.