Mi casa es tu casa!

Mijn maandoverzicht | Januari 2018

Van mij mag de winter altijd héél snel voorbij zijn. Dit gaat dus heel gek klinken maar januari is wel één van mijn favoriete maanden. Waarom? Omdat het begin van het jaar altijd weer als een nieuwe kans voelt. Ik doe niet zozeer aan goede voornemens want als je echt iets wilt bereiken is elke datum een goed moment om aan je doelen te werken. Maar vind het wel altijd mooi om januari als startdatum te hebben voor iets nieuws en dan de rest van het jaar trots terug te kijken op alles wat ik geleerd en bereikt heb. Zo is Casa Borita bijvoorbeeld ook vorig jaar januari online gegaan.

Dit jaar januari was een hele rustige maand. Ik droom er al een tijdje van om online ondernemer te worden en heb deze maand bijna al mijn vrije tijd hier in gestopt. Kantoorleven, sporten, in de weekenden thuis werken en af en toe met vrienden afspreken. Maar zijn er dan helemaal geen ‘bijzondere’ dingen gebeurd in januari? Natuurlijk wel!

In januari

  • Heb ik een stop gemaakt in Madrid en Andorra op de terugweg van mijn roadtrip door Portugal
  • Had ik een leuk bedrijfsfeestje. Er waren heerlijke toetjes, een goochelaar, Braziliaanse danseressen en karaoke. Ik heb keihard meegezongen op Save the World van Swedish House Maffia!
  • Ben ik weer eens naar de maandelijkse Frank Borrel in de Cruise Terminal geweest
  • Heb ik een reis geboekt naar Ibiza. In augustus ga ik voor de derde keer naar mijn lievelingseiland. Laat de voorpret maar beginnen!

Instagram Top 5

Deze maand was een interessante mix op Instagram. Je zag natuurlijk heel veel foto's uit Portugal voorbij komen maar ook veel foto's van mijn Curaçao flashback. Een mix van bijzondere gebouwen en felblauwe stranden!

Nummer 5: met vriendlief bij het Buitenhof

Deze foto is in december gemaakt tijdens een wandeling in Den Haag. Het was ontzettend koud  maar de zon scheen wel vollop en de lucht was strakblauw. We konden het niet laten om een toeristenfoto te maken!

The love I call home ❤️

Een bericht gedeeld door TRAVEL * NATURE * HOTSPOTS (@casaborita) op

Nummer 2: de kleurrijke huizen van Aveiro

Toen ik hoorde dat Aveiro de enige Portugese stad is met kanalen én vol staat met kleurrijke huisjes wilde ik er meteen heen gaan. Helaas was het bewolkt die dag en heeft het ook geregend. Balen natuurlijk, want ik had gehoopt op mooie foto's met een blauwe lucht. Maar wat blijkt? Mooi grijs is niet lelijk! Door de grijze lucht lijkt het gele huis nóg feller.

Hoe was jouw januari?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter