Mi casa es tu casa!

Mijn maandoverzicht | Februari 2018

Deze laatste volle wintermaand was me er weer eentje! Het eerste weekend van de maand begon weer als vanouds. Gezellig feestje op de vrijdag, een kater waar je u tegen zegt op de zaterdag. Iets met heel laat gaan avondeten en op dat moment al twee wijntjes achter mijn kiezen hebben. Hoe dan ook, ik had al heel lang geen kater meer gehad en lag echt te creperen. Zou de vloek van 25+ mij nu ook te pakken hebben?

 

Diezelfde zaterdag was ook de tweede en laatste ronde voor de Tomorrowland kaartverkoop. Wij hadden het de week daarvoor al zonder succes geprobeerd en ook deze keer verwachtte ik er niks van. Het was vooral mijn vriend die me eraan bleef herinneren om achter de laptop te gaan zitten. Met heel veel pijn en moeite logde ik om 16.58 in en plofte gelijk weer op de bank neer. Naar het scherm kijken deed ik niet, het was eigenlijk gewoon een kwestie van wachten op de melding dat het uitverkocht was. Totdat mijn vriend er ineens doorheen kwam op zijn mobiel! Ik belde hysterisch mijn vriendin op en met trillende handen ging ik door alle stappen heen voor de betaling. De adrenaline ging door mijn lijf en eventjes vergat ik dat ik een dikke kater had. Als ik er ook maar één minuut te lang over zou doen dan waren die kaartjes zo weer weg. Niet makkelijk om dat op zo’n klein telefoonscherm te doen, kan ik je vertellen. Maar na zo’n tien slopende minuten was het eindelijk gelukt, Tomorrowland 2018 is een feit!

In februari

·         Ben ik naar het feestje Curasounds in de Maassilo geweest (het begin van mijn dikke kater)

·         Vierde ik carnaval in Portugal

·         Ging ik op Valentijnsdag uit eten bij Just Rotterdam

·         Ging ik naar De Rijp voor de verjaardag van mijn goede vriendin

·         Was ik aanwezig bij de grand opening van 91 Spices

Carnaval Torres Vedras Casa Borita
Carnaval in Torres Vedras
Ribeira Porto Casa Borita
Uitzicht op Ribeira in Porto

Instagram Top 5

Deze maand op Instagram heb ik veel foto's gedeeld van mijn recente trips naar Madrid, Andorra en Portugal. Ook heb ik een aantal foto's gedeeld uit Rotterdam en Griekenland.

Nummer 5: Portugal dos Pequenitos

In februari waren de miniatuurhuisjes van Portugal dos Pequenitos nog altijd populair!

Nummer 4: Tomorrowland

Ook op Instagram schreeuwde ik het van de daken dat ik dit jaar weer van de partij ben. Zo te zien vonden jullie dat ook erg leuk 🙂

Nummer 3: weekendje Santorini

Ook stond ik even stil bij het feit dat het in februari alweer vier jaar geleden was dat ik naar Griekenland ben verhuisd. Voor deze gelegenheid deelde ik een foto van mijn weekendtrip in Santorini.

Nummer 2: sneeuwpret met mijn hondje

Om toch een beetje in de wintersfeer te blijven deelde ik deze sneeuwfoto van december. Ik denk dat mijn hondje enorm in de smaak viel want deze werd ontzettend goed ontvangen door jullie!

Nummer 1: lentekriebels in Portugal

In Portugal was het 15 graden en waren de tulpen al vollop in bloei. Toevallig - ja, deze keer was het niet gepland haha - had mijn trui dezelfde kleur als de tulpen en ik kon het dus niet laten om een foto te maken. Het is een hele lieve foto geworden en mijn meest gelikete van februari!

Hoe was jouw februari?

Ayo! AR x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.